TIMOL - Inserció


La Fundació Privada Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú contracta un altre participant del Projecte Timol
Categoria: TIMOL

 

El Manuel forma part de la plantilla de l’hospital des del passat 15 d’abril 2016

El Manuel és la segona persona participant al projecte TIMOL que ha estat contractada per la Fundació Privada Sant Antoni Abat, que col·labora amb el projecte des dels seus inicis, ara fa 10 anys. Col·laboració que el passat mes de febrer es va formalitzar més mitjançant la signatura d’un conveni amb l’IMET.

El TIMOL és un projecte d’àmbit comarcal que es desenvolupa a l’IMET i que utilitza la metodologia de treball amb suport, amb la finalitat d’aconseguir la inclusió laboral a l’empresa ordinària de persones amb discapacitat intel·lectual.

Les tasques encomanadesal Manuel són com a Operari de Neteja i, com a tal, s’encarregarà de la neteja d’un dels espais que gestiona la Fundació.

Actualment s’està formant amb l’equip de neteja que té l’Hospital i ell expressa que “les quatre hores em passen volant i les companyes, les dues noies, estan contentes amb mi. La meva encarregada, la Maria, es va quedar parada de lo bé que vaig fer els serveis. Jo li dic: Maria, jo ho faig bé? I em diu que si”.

El Manuel prové d’una situació d’atur de llarga durada i ja tenia alguna experiència en neteja, però no en l’àmbit sanitari. Les seves ganes i il·lusió per la feina el fan superar-se dia a dia. A data d’avui tant la Fundació Privada Sant Antoni Abat com el propi Manuel estan molt contents de com va transcorrent aquest procés.

Notícia publicada a Canal Blau

 

 

Data Publicació: 12/05/2016