75è aniversari de l'escola Pompeu Fabra


Aquest curs 2015/16 l’Escola Pompeu Fabra celebra el 75è aniversari de la seva posada en funcionament.

Categoria: Educació

La festa de celebració dels 75 anys de l'Escola Pompeu Fabra comença a prendre forma. Ja hi ha una data fixada, el diumenge 29 de maig, i també un programa d'actes variat que combinarà la música i el ball amb la tradició.

La benvinguda es donarà a les sis de la tarda. A un quart de set arribaran els Bessons de la Geltrú i a tres quarts de set hi haurà una audició de la coral El Cor del Pompeu. A un quart de vuit tindran lloc els parlaments i es descobrirà una placa commemorativa. Tot seguit es plantarà l'arbre del 70è aniversari.

A tres quarts de vuit s'obrirà el centre per a visites lliures i es podrà gaudir d'una exposició fotogràfica i audiovisual. A les vuit actuarà la Vilanova Latin Band, de l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat. La festa es clourà a les nou i deu del vespre.

Durant tota la tarda hi haurà servei de begudes i pa amb botifarra. També hi haurà venda de punts de llibre i altres objectes commemoratius. També hi haurà la càpsula del temps, que s'omplirà d'objectes representatius del dia de la festa i la ciutat. La capsa es desarà i no es tornarà a obrir fins a la festa del centenari de l'escola. També hi haurà el llibre de la festa, on els assistents podran escriure comentaris, records, desitjos... El llibre també es desarà a la càpsula del temps.

Podeu trobar informació més detallada de la festa d'aniversari als següents enllaços:

www.festa75pompeu.cat
TWITTER: @pompeufabravng
INSTAGRAM: @pompeufabravng
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pompeufabravng

Data Publicació: 17/05/2016