El projecte TIMOL convidat a visitar l’escola Immaculada Concepció de Gavà


L’experiència vilanovina ha estat present amb motiu de la Setmana de la diversitat que es realitza en aquest centre educatiu
Categoria: TIMOL

 

L’escola Immaculada Concepció de Gavà va convidar el projecte TIMOL a col·laborar en la Setmana de la diversitat que es realitza anualment en aquest centre educatiu. Es tracta d’una activitat on, durant una setmana, i en els diferents cicles i nivells de l’escola i en les diferents matèries, es treballa l’empatia envers la diversitat i la diferència, mitjançant el seu coneixement i donant eines per estructurar una societat més inclusiva i per tant més justa i solidària.

Ara fa cinc anys, el programa, que es porta a terme des de l’IMET, ja va ser convidat a participar amb una xerrada informativa. L’experiència va ser molt ben valorada pel centre i per això han tornat a convidar als responsables del projecte.

La xerrada “I després de l’ESO tots tenim les mateixes oportunitats?” està dirigida als alumnes de 4t d’ESO, aprofitant el treball de síntesi que realitzen sobre les sortides professionals i pretén ser una reflexió sobre la desigualtat d’oportunitats dels companys/es que han estat iguals durant l’escolaritat obligatòria.

El Timol és un projecte que té com a propòsit la inclusió a l’empresa ordinària de persones amb una discapacitat intel·lectual, mitjançant la metodologia de treball amb suport. S’adreça a persones aturades amb disCAPACITAT intel·lectual de la Comarca del Garraf que vulguin treballar a l’empresa ordinària i considerin que necessiten un suport per fer-ho.

 

 

Data Publicació: 10/05/2016