EFAV- Portes Obertes


Portes obertes dissabte 07-maig a les 11 h a l'Escola d'Aeronàutica de VNG especialitzada en la formació de tècnics de manteniment d'aeronaus
Categoria: IMET

 

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, EFAV, obre les portes dissabte, 7 de maig, a totes les persones interessades a realitzar els estudis de tècnic de manteniment d'aeronaus. Al llarg del matí es duran a terme xerrades per donar a conèixer els estudis, visita a les instal·lacions de l'escola, i es podran aclarir dubtes i recollir la informació necessària per realitzar la preinscripció.

Els alumnes de l'EFAV tenen un alt índex d'incorporació al mercat laboral, fins i tot abans d'acabar les seves pràctiques. Així ho demostren els contactes que estableixen moltes empreses dedicades al sector de l'aeronàutica amb l'Escola de Formació Aeronàutica.

La jornada de portes obertes començarà a les 11 del matí amb una explicació de la formació a càrrec del director de l'EFAV, Àlvaro Molinuevo i amb una xerrada de Manuel Rosado, excap de manteniment d'Ibèria a Barcelona durant 40 anys, que parlarà de l'evolució del tècnic de Manteniment d'Aeronaus en els últims 40 anys.

També participarà en les portes obertes l'exalumne de l'Escola, Rafael Serrano, que està treballant actualment a la companyia HLA i que parlarà de què passa un cop els alumnes acaben els estudis.

A partir de les 12 es podran visitar les instal·lacions del centre (l'hangar, les aules, la biblioteca, els tallers...) on els alumnes de primer i segon curs realitzaran pràctiques tal com fan diàriament en els seus estudis.

Els alumnes de l'EFAV cursen estudis teòrics durant dos anys, que suposen 1.950 hores de classes en total. Finalitzats aquests dos cursos, han de realitzar un total de 450 hores de pràctiques en empreses del sector, tutoritzades per l'escola i l'empresa.

L'EFAV segueix uns criteris molt rigorosos quant a nivell d'exigència vers els seus alumnes, la qual cosa posiciona els estudis realitzats a Vilanova i la Geltrú com a uns dels millors que s'imparteixen arreu i garanteix en gran mesura l'accés dels seus alumnes al món laboral lligat al sector de l'aeronàutica.

Els participants a les portes obertes rebran tota la informació necessària per dur a terme la preinscripció, que serà del 20 al 30 de juny. L'1 de juliol es publicarà al web de l'EFAV la llista provisional de sol·licituds i el dia 4 de juliol es faran les proves de selecció, que consten d'una prova de matemàtiques (nivell de 4t d'ESO), una prova d'expressió escrita (en català o castellà) i una entrevista personal. El dia 8 de juliol es publicarà la llista definitiva de sol·licituds i la matrícula es podrà fer de l'11 al 13 de juliol.

 

 

Data Publicació: 05/05/2016