Nova xerrada sobre orientació educativa a l'IMET


La conferència està dirigida a famílies amb alumnes a 4t d'ESO i a qualsevol persona interessada en el tema.

Categoria: Educació

El proper dimarts 26 d'abril, a partir de les 17.30 h, la sala d'actes de l'IMET acollirà la xerrada Orienta't en família: xerrada d'orientació educativa per famílies amb alumnes a 4t d'ESO. La voluntat de la conferència és facilitar pautes, eines i recursos que permetin acompanyar fills i filles en el procés de reflexió i construcció del seu itinerari formatiu. Està destinada a famílies amb alumnes a 4t d'ESO i a qualsevol persona interessada en el tema.

En la sessió es parlarà de quins reptes tenen els joves per orientar-se, com aprenen a prendre decisions, com podem afrontar, amb èxit, les transicions educatives... També s'abordaran temes com quins condicionants faciliten i dificulten la tria, o quines opcions d'estudis tenen els joves en finalitzar l'etapa educativa en la que es troben. Altres aspectes que es tractaran són com pares i mares poden acompanyar els seus fills a prendre decisions relatives al seu projecte de vida professional, o quins recursos tenen a l'abast.

L'objectiu final és oferir als participants les eines per poder trobar tota la informació necessària per encarar aquest nou moment educatiu dels joves estudiants.

La xerrada és gratuïta, prèvia inscripció, trucant al telèfon 93 814 0440 (Toni Contreras) o bé al correu electrònic tcontreras@imet.cat.

Data Publicació: 20/04/2016