La consellera d'Ensenyament de la Generalitat visita la fira Zona E


La consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha estat a la nostra ciutat i ha visitat el recinte firal de la Zona Educació.

Categoria: Educació

La consellera ha estat rebuda per l'alcalde accidental, Juan Luís Ruiz, i el regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament, Joan Martorell, acompanyats per altres membres de la corporació i del Departament d'Ensenyament. La comitiva ha fet un recorregut per l'espai de la fira, on han saludat a cada representants dels centres presents a la mostra.

Seguidament, la consellera d'Ensenyament s'ha traslladat a l'Auditori Municipal Eduard Toldrà per assistir a la XXII Trobada de Corals 2016 d'Educació Secundària. En la trobada hi ha participat més de 350 alumnes de diferents centres de Barcelona, Castelldefels, Cornellà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Margarida i els Monjos, Viladecans i Vilanova i la Geltrú (Institut Joaquim Mir).

Al finalitzar l'actuació, la consellera Meritxell Ruiz i l'alcalde accidental Juan Luís Ruíz han fet entrega d'un diploma a les corals participants i al representant de l'orquestra de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, que han acompanyat amb música la veu dels cantaires.

L'acte ha finalitzat entonant el Cant dels Adéus per part de tots els presents.

- Imatges de la visita a la Zona E

Data Publicació: 18/04/2016