S'inaugura la sisena edició de la fira Zona Educació


Fins a 28 centres educatius, organismes i entitats ofereixen informació en els estands del recinte firal de la plaça de Soler i Carbonell.

Categoria: Educació

Avui i demà la plaça de Soler i Carbonell es converteix en una mostra completa dels serveis , centres i entitats educatives de la comarca del Garraf en la sisena edició de la fira Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf, més coneguda com a Zona E. L'horari del recinte firal és per avui dijous de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i demà divendres de 9 a 14 h.

Aquest matí s'ha fet la inauguració oficial del recinte firal, que ha anat a càrrec de Juan Luís Ruiz, alcalde accidental, i Joan Martorell, regidor d'Educació i Ocupació, els quals han fet un recorregut per cada un dels estands, acompanyats per Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal; Jordi Miró Meix, director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament Ensenyament; Miquel Garcia Casaponsa, director general de centres Concertats i centres Privats del Departament Ensenyament; Rosa M. Fonoll, alcaldessa de Cubelles; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Jordi Granel Carreto, coordinador territorial d'ensenyaments professionals Serveis Territorials a Barcelona Comarques del Departament Ensenyament; Frederic Vilà, director de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG-UPC); Jordi Albet, inspector d'Educació del Departament Ensenyament, i Elisabeth Aznar, inspectora d'Educació del Departament Ensenyament.

Així mateix, dins els actes complementaris a la mostra, ahir es va celebrar la segona de les xerrades organitzades a l'IMET. En aquest cas, la ponent Carme Martínez-Roca, directora del Programa d'Orientació GPS. Associació Fem Pedagogia oferia la conferència (Re)enganxa't als estudis!, orientada a les persones que volen tornar a estudiar o que estiguin fent cursos puntuals. El regidor Joan Martorell va ser l'encarregat de presentar la conferència. "Hem portat aquesta xerrada pensant en aquelles persones que estan desorientades a l'hora de decidir si seguir o no amb els seus estudis, i així animar-les".

Al llarg d'aquests dos dies de funcionament del recinte firal, diferents centres i entitats participants realitzaran demostracions, actuacions i activitats representatives de l'oferta formativa que ofereixen. La majoria de les mostres d'activitats es duran a terme a la glorieta situada a la mateixa plaça de Soler i Carbonell.

L'objectiu de la fira Zona E és informar sobre l'oferta formativa postobligatòria (a partir de l'ESO) existent a la comarca del Garraf a aquells col·lectius més especialment interessats en formar-se; apropar tota aquesta informació a la ciutadania en general, i oferir un servei d'informació i orientació educativa d'atenció personal a les persones interessades en formar-se que les ajudi en la decisió de fixar els seus itineraris formatius.

Trobareu tota la informació de la Zona E aquí.

Àlbum de fotos de la inauguració.
Data Publicació: 14/04/2016