EFAV, visita Ryanair


Alumnes i exalumnes de l'EFAV coneixen de més a prop la companyia Ryanair i el seu sistema de treball per anar-hi a realitzar les pràctiques
Categoria: IMET

Més d'una cinquantena d'alumnes i exalumnes de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova, EFAV, van participar ahir en la conferència Vies d'entrada a Ryanair. Formació i tasques de manteniment en els primers any, que van dur a terme responsables de formació i recursos humans de la companyia irlandesa.

Abans, però, els membres de Ryanair es van trobar amb responsables de l'EFAV i el gerent de l'IMET per visitar les instal·lacions de l'escola i treballar en possibles noves col·laboracions entre ambdues entitats. Juan Luís Ruiz, primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de VNG, va rebre la delegació i els va donar la benvinguda.

Des de fa un parell d'anys, i com a empresa col·laboradora de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV), Ryanair ha incrementat considerablement el nombre d'alumnes per realitzar les pràctiques en un entorn real i, posteriorment, la seva contractació.

La xerrada estava destinada a tots els alumnes de l'EFAV que actualment estan cursant la formació bàsica de manteniment d'aeronaus de turbina i a tots aquells que ja l'havien acabat i estiguessin interessats en conèixer les diferents vies d'accés per formar part de la plantilla de Ryanair. Jordi Palacios, gerent de l'IMET, va donar la benvinguda als ponents de la conferència, que van ser Ana Ortego, responsable de Recursos Humans Spain/Portugal/Morocco, Ariel Echavarri, cap de Base Barcelona/Girona/Portugal/Marroc, i Bhavik Mistry, responsable de formació.

Durant la xerrada es va parlar de la formació i les responsabilitats que es poden obtenir durant els primers anys d'experiència a Ryanair, condició indispensable per obtenir la Llicència de Manteniment d'Aeronaus.

Veure vídeo de la notícia a Canal Blau.


Data Publicació: 31/03/2016