Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova - EFAV


Responsables de Ryanair visiten l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova, on faran una conferència sobre les "Vies d'entrada a Ryanair"
Categoria: IMET

 

Des de fa un parell d'anys, i com a empresa col·laboradora de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV), l'empresa Ryanair ha incrementat considerablement el nombre d'alumnes per realitzar les pràctiques en un entorn real i, posteriorment, la seva contractació.

És per això que, dimecres 30 de març de 2016, responsables de formació i de recursos humans d'aquesta empresa aeronàutica seran a la nostra ciutat per visitar les instal·lacions de l'EFAV i realitzar la conferència Vies d'entrada a Ryanair. Formació i tasques de manteniment en els primers anys.

La xerrada està destinada a tots els alumnes de l'EFAV que actualment estan cursant la formació bàsica de manteniment d'aeronaus de turbina i a tots aquells que ja l'hagin acabat i estiguin interessats en conèixer les diferents vies d'accés per formar part de la plantilla de Ryanair.

 

Els ponents seran:

  • Jordi Palacios, gerent de l'IMET
  • Ana Ortego, responsable de Recursos Humans Spain/Portugal/Morocco
  • Ariel Echavarri, cap de Base Barcelona/Girona/Portugal/Marroc, i
  • Bhavik Mistry, responsable de formació.

 

També es parlarà de la formació i les responsabilitats que es poden obtenir durant els primers anys d'experiència a Ryanair, condició indispensable per obtenir la Llicència de Manteniment d'Aeronaus.

La conferència es realitzarà a les 16 h, a la sala d'actes de l'IMET. Els alumnes assistents podran lliurar el seu currículum (en anglès) durant la conferència.

Data Publicació: 30/03/2016