El projecte TIMOL tanca el mes de febrer amb 3 noves contractacions


Tintoreria la Rosa , L’Art de la cuina i Fundació privada Unió Esport Base de Vilanova i la Geltrú són les tres empreses que han incorporat en la seva plantilla una persona amb discapacitat intel·lectual.

Categoria: IMET

Tres participants més del projecte Timol ha aconseguit l’objectiu pel qual varen entrar en el projecte: aconseguir una feina en una empresa ordinària.


La Judit   ja forma part  de l’equip de treballadores de La Tintoreria la Rosa, on realitza bàsicament  tasques de planxat. Aquesta bugaderia ha estat la primera empresa de Sitges en contractar a una persona del projecte TIMOL.

La Judith, a l'esquerra, amb la seva cap.


En Jose  ja té la seva primera feina i és a la Fundació privada unió d' esport base de Vilanova i la Geltrú. La seva tasca consisteix en encarregar-se de la neteja de la roba de l’equip de futbol amateur.

El Jose posant en marxa la secadora.


La Thaïs  ja tenia alguna experiència en el món laboral però amb la feina de l’Art de la Cuina ha pogut veure realitzada la seva vocació professional , que era poder treballar com a ajudant de cuina.

La Thaïs, la segona de l'esquerra, amb els seus caps i la seva companya.


Des del  projecte TIMOL volem  llençar un missatge d’agraïment a aquestes empreses, que no només han cobert  un lloc de treball ,sinó que  també, han contribuït considerablement  a la millora de la qualitat de vida d’aquestes tres persones.