Sessió informativa sobre les preinscripcions al curs 2016/2017


La xerrada anava adreçada a totes les famílies amb infants que hagin d'iniciar el nivell de P3.
Categoria: Educació

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) va organitzar ahir a la tarda una sessió informativa sobre les preinscripcions al curs 2016/2017 a la llar d'infants El Gavot. L'objectiu de la sessió era tractar tots els aspectes i la informació relativa al procés de preinscripció per al proper curs, i s'adreçava a totes les famílies amb infants que hagin d'iniciar el nivell de P3.

Va obrir l'acte el regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament, Joan Martorell, qui va voler acompanyar els pares i mares assistents en aquest primer pas de la vida educativa dels seus fills. Joan Martorell va manifestar que "com a Regidoria, una feina que ens proposem és que els pares i mares puguin escollir on volen que estudiïn els seus fills. Sabem que aquest és un pas important per al nen i per a la família".

El regidor va explicar què és l'IMET, un equipament on pares i mares es podran adreçar al llarg de la vida educativa dels seus fills. Joan Martorell també va insistir en la importància de participar en les jornades de portes obertes dels centres educatius per poder tenir tota la informació a l'hora d'escollir les seves prioritats. "És important conèixer el projecte educatiu de cada centre, i que tingueu tota la informació a l'abast".

La xerrada informativa va servir per explicar al públic assistent el procés complet de preinscripció que cal dur a terme, qüestions de documentació, criteris i altres. Al final, es a obrir un torn de paraules on pares i mares van poder aclarir els possibles dubtes que tinguessin.

- Dates de preinscripció per al curs 2016/2017

- Jornades de portes obertes de les llars d'infants

Data Publicació: 11/03/2016