Cultura Emprenedora


Segona visita al programa La Fórmula Matí de Canal Blau FM per parlar dels projectes d'emprenedoria de les escoles que participen del Cultura Emprenedora a primària.
Categoria: Educació

 

Segona visita al programa La Fórmula Matí de Canal Blau FM per parlar dels projectes d'emprenedoria de les escoles que participen del Cultura Emprenedora a primària. En aquesta ocasió van visitar el programa la Kiara i la Sara com a representants de les classes de cinquè del col·legi Sant Bonaventura, acompanyades de la Silvia Serra, una de les seves mestres.

Totes dues van explicar com es treballa el projecte a classe i les diferents activitats que porten a terme: venda de berenars els dijous a la tarda, elaboració de productes artesanals i originals pel mercat de joves emprenedors que tindrà lloc al maig, a la plaça de la Vila, i un musical inspirat en la pel·lícula Grease. Tot plegat amb el suport de l’IMET, que a través del projecte Cultura Emprenedora ofereix a les escoles orientació i tallers de sensibilització per l’alumnat en matèria d’emprenedoria.

Finalment, la Sara i la Kiara van explicar que una part de la recaptació del projecte anirà a causes solidàries i l'altra s'invertirà per ajudar a les famílies a cobrir part del cost de les colònies de l'any següent, quan estiguin a sisè.

 

 

Data Publicació: 22/02/2016