NOU PROGRAMA: Fem Ocupació per a Joves 2015-2017


Programa d’actuacions ocupacionals per a afavorir la inserció laboral de joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur i atendre les necessitats de les empreses de la comarca del Garraf.

Categoria: Fem Ocupació per a Joves

Fem Ocupació per a Joves és un programa d’actuacions ocupacionals per a afavorir la inserció laboral de joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur i atendre les necessitats de les empreses de la comarca del Garraf.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya.

L’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com a entitat promotora del programa ha iniciat la fase de prospecció de les necessitats empresarials de la comarca del Garraf per concretar la formació i les possibles empreses interessades en la contractació dels i les 15 joves que participaran en el programa d’una duració de 6 mesos.

Els i les joves, així com les empreses interessades, trobaran a partir del 25 de febrer, a la web de l’IMET, dintre de Treball/Programa Fem Ocupació per a Joves 2015-2017, tota la informació del programa.

Els requisits dels i les joves són titulació d’ESO o Batxillerat, o Cicles Formatius de Grau Mitjà -però no titulacions superiors-, o disposin de la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics; estar inscrites a l’Oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades (DONO) i en el Registre d’Informació de la Garantia Juvenil.

 

Data Publicació: 18/02/2016