PFI - Zona E


Sota el lema “TOTS IGUALS, TOT DIFERENTS”, els alumnes del PFI adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al Públic, seran els encarregats de dissenyar i muntar l’estand pels programes PTT i PFI de Vilanova i la Geltrú.
Categoria: PFI-Adaptat

En aquesta nova edició de la fira Zona-E, els programes PTT (Pla de Transició al Treball) i PFI (programes de Formació i Inserció, novament estand.

El disseny de l’estand, formarà part del projecte Integrat del Curs PFI Adaptat (nois i noies que tenen un grau de discapacitat que no els permet seguir un PFI ordinari), el que portarà als alumnes a informar-se sobre la finalitat de la fira, i dissenyar un espai on quedin representats tots els cursos que conformen aquests programes. A dia d’avui ja s’han fet la primera reunió amb les tutores de tots els cursos i s’ha triat un lema prou representatiu i significatiu: “Tots iguals i tos diferents”.

Recordem que la Fira Zona-E, aquest anys els dies 14 i 15 d’abril, té entre els seus objectius, donar a conèixer als nois i noies que estan cursant Educació Secundària Obligatòria (ESO), tot el ventall de possibilitats que tenen al seu abast per tal de continuar amb la seva formació. Els programes PTT i PFI i PFI Adaptat, formen part d’aquestes opcions.

El curs PFI Adaptat d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Data Publicació: 17/02/2016