Programa JOVECOOP


Jovecoop, objetiu: autoocupació i l’emprenedoria
Categoria: Treball

 

El projecte que respon a la EMO 336/2015 de 29 d’octubre, està destinat a joves entre 18 i 29 anys han d’estar inscrits a Garantia Juvenil, no han de treballar ni estudiar i preferentment han de tenir formació professionalitzadora o un cicle superior de grau superior. L’objetiu és l’autoocupació i l’emprenedoria aprofitant els punts forts del territori i utilitzant les noves tecnologies.

El programa que comença el 29 de febrer i acaba a finals de juny, consta de dues parts, la formació i la elaboració del pla d’empresa per a crear una empresa pròpia. La formació serà de 105 hores en innovació i noves tecnologies, emfatitzant en la cultura de la innovació, la comunicació digital i la intel·ligència tecnològica aplicada a la fortalesa del territori, d’altra banda 45 hores estan destinades a la gestió empresarial, profunditzant en les habilitats directives, l’emprenedoria la gestió estratègica i el màrqueting on-line i estratègic.

Finalment els joves podran crear la seva pròpia empresa utilitzant les TIC amb el suport d’un tutor especialista en l’àmbit i l’emprenedoria. Els participants d’aquest programa podran demanar la subvenció destinada a l’auto ocupació per a joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil de 9.080,40 € per a tirar endavant el seu projecte emprenedor.

El programa es fa amb la cooperació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en les àrees de promoció econòmica i oficina Jove, Neapolis i l’Imet.

 

Data Publicació: 05/02/2016