EFAV


Segueix l'alt índex d'inserció en el món laboral dels estudiants de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú
Categoria: IMET

 

Segueix l'alt índex d'inserció en el món laboral dels estudiants de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú

 

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova és a punt d'obrir el període de preinscripcions per a aquells joves que vulguin matricular-se en un nou curs de tècnic de manteniment d'aeronaus, de la subcategoria B1.1 (avions amb motor de turbina).

Aquest matí s'ha fet una visita a les instal·lacions de l'escola amb els mitjans de comunicació i el primer tinent d'Alcaldia, portaveu del govern i regidor de Comunicació i Participació, Juan Luís Ruiz, i el regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, acompanyats pel gerent de l'IMET, Jordi Palacios, i del cap de servei d'Aeronàutica de l'EFAV, Álvaro Molinuevo.

El regidor Joan Martorell ha explicat que "l'EFAV permet una gran especialització en els seus estudis i un alt grau d'inserció laboral. Això fa que puguem arribar acords amb el SOC per integrar-nos en els àmbits d'educació i ocupació que tenen". De cara al nou període de preinscripcions, el regidor d'Educació i Ocupació ha manifestat que "volem que els futurs alumnes coneguin aquests estudis i alhora que volem potenciar l'escola. Aquest és un centre que fa molts anys que funciona tot i que potser no s'acaba de conèixer del tot".

Continua llegint a la web de l'Ajuntament...

Data Publicació: 28/01/2016