Diputació de Barcelona


El diputat d'Educació Rafael Homet visita l'IMET
Categoria: IMET

 

El diputat d'Educació Rafael Homet va ser aquesta setmana a Vilanova i la Geltrú visitant les instal·lacions de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), acompanyat pel regidor Joan Martorell.

El diputat va aprofitar la trobada per conèixer de més a prop les tasques que es porten a terme des de l'IMET. El regidor d'Educació i Ocupació de VNG va explicar al representant de la Diputació de Barcelona els àmbits d'actuació de l'IMET en temes educatius i ocupacionals, projectes com el rellançament de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) o del TIMOL, un projecte que té com a propòsit la inclusió a l'empresa ordinària de persones amb alguna discapacitat intel·lectual, mitjançant la metodologia de treball amb suport.

Els objectius de la reunió eren posar en comú els programes i projectes que es porten a terme des d'ambdues institucions, així com buscar el futur encaix de les noves accions i projectes que vol portar a terme l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, els quals requeriran del suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

 

Data Publicació: 26/01/2016