Espai de Recerca de Feina


Nova edició del programa d’orientació laboral Espai de Recerca de Feina.
Categoria: Treball

 

L’Espai de Recerca de Feina és un programa que té per objectiu potenciar l’ús de les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral dels usuaris en recerca activa de feina, juntament amb el suport del personal tècnic d’orientació.

En aquesta nova edició, l’Espai de Recerca de Feina oferirà un únic servei orientat a la Recerca Activa de Feina, dirigida a aquelles persones amb coneixements d’informàtica. Durant 8 sessions realitzen una cerca intensiva de feina a través d’Internet, on es potencia l’ utilització dels següents recursos:

  • L’ús de portals d’ocupació, metabuscadors, autocandidatura dirigida, Networking, etc.

  • L’ús de les Xarxes Socials per a la cerca de feina: Twitter, LinkedIn, Facebook, etc…

  • Millora de les tècniques de recerca: adaptar el CV i la carta de presentació a l’oferta i l’empresa.

  • “Inputs” d’informació específica: com afrontar l’entrevista de treball, la gestió del temps, la motivació vers la recerca de feina, etc.

  • Suport individual de les tècniques d’orientació per millorar l’ocupabilitat de les persones participants. I de forma grupal, afavorir l’intercanvi d’informació i la realització d’una gestió del coneixement que aporta valor afegit a la recerca de feina.

El servei va dirigit a aquelles persones en recerca activa de feina i que prèviament estiguin donades d’alta al Servei públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació.

 

“Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social”.


 

Data Publicació: 15/01/2016