IMET, punt de recollida


L'IMET, punt de recollida de productes d'higiene personal de la campanya de Nadal

Categoria: IMET

 

Les instal·lacions de l'IMET seran punt de recollida de material de la campanya de Nadal que posa en marxa Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú en benefici de l'Economat de VNG. En aquesta ocasió, l'entitat demana la col·laboració de la ciutadania aportant productes d'higiene personal com: raspalls de dents, sabó per al cos/xampú, compreses, pasta de dents, bolquers o tampons.

Així doncs, la recepció de l'edifici de l'IMET (al carrer de la Unió, 81-87) serà condicionat com a punt neuràlgic on dipositar les aportacions de dilluns a divendres, i en horari de 07.30 a 21.00 h ininterrompudament, fins al 18 de desembre.

Càritas de VNG ha sol·licitat la col·laboració de l'IMET en aquesta campanya de Nadal 2015 a benefici de l'Economat de Vilanova i la Geltrú, que des de març de 2015 atén més de 2.000 persones en situació de vulnerabilitat alimentària. A partir de les necessitats detectades en l'atenció dels usuaris, han prioritzat la recollida de productes d'higiene personal, sense oblidar els productes relacionats amb la infància.

 

 

Data Publicació: 02/12/2015