'Educar sense cridar', un nou taller del cicle de xerrades de l'IMET


Dintre el Cicle de Xerrades de l'IMET, aquest dimecres i dijous es va celebrar el taller Educar sense crida, a càrrec d'Alba Castellví, mare, mediadora de conflictes, sociòloga i educadora.
Categoria: Educació

La xerrada, a la que va participar el regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Martorell, pretenia abordar els problemes que més neguitegen els pares i mares i proposava idees concretes per fer-hi front d'una manera tranquil·la i consistent, amb l'objectiu d'educar la responsabilitat dels infants. En aquesta ocasió, la xerrada constava de dues sessions, i estava dirigida a pares i mares i persones a càrrec d'infants fins a 12 anys.

El taller combinava l'aportació teòrica amb la participació de les persones assistents. S'hi van fer exercicis pràctics per aprendre a posar en funcionament les estratègies que s'hi plantejaven i per fer una reflexió i debat a partir de l'experiència en família.

Cada any, l'IMET dissenya i programa un cicle de xerrades amb la finalitat d'abordar temes relacionats amb l'educació i els infants, amb l'objectiu de proporcionar informació i recursos per donar suport a la tasca educativa de les famílies. Les xerrades s'adrecen prioritàriament a les famílies, tot i que resten obertes a qualsevol persona interessada en el tema, siguin AMPES, professorat, psicòlegs, pedagogs o altres.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar aquest enllaç.

Data Publicació: 27/11/2015