TIMOL


ISRAEL GRASES, JOVE VINCULAT AL PROJECTE TIMOL PRESENTA EL SEU PRIMER LLIBRE.
Categoria: TIMOL

La presentació de llibre Miradas al pasado desde un presente incierto serà el dia 3 deesembre dia mundial de les persones amb discapacitat a la Biblioteca Joan Oliva a les20:00h.

Miradas al pasado des de un presente incierto és un llibre de relats que tracta de qüestions d’activisme social, polítiques, que parla de personatges històrics i de gent corrent amb històries quotidianes que podrien passar-nos a qualsevol de nosaltres. És la concreció d’una sèrie d’experiències lectures i reflexions de l’autor en els darrers 20 anys i que es tradueixen en una visió del món molt particular.

Israel Grases té 42 anys és aficionat a la lectura i escriptura des dels 11 anys. Manifesta que té un esperit crític i que escriu per la necessitat de poder plasmar en paper tots els pensaments, opinions que constantment ronden per la seva ment que sempre està activa.

Explica que tot va començar quan algunes persones del seu entorn van animar-lo a corregir i endreçar els seus escrits, perquè poguessin ser publicats. El camí ha estat ple d’entrebancs i li ha costat un any de feina . Però ni els entrebancs ni les dificultats derivades de la seva discapacitat han estat impediment per poder, finalment, realitzar el seu projecte. La seva constància, tenacitat, el no desistir i sobretot el creure en ell i les seves capacitats, han fet possible que el llibre ja estigui editat i que tingui concertades presentacions a Sitges, Sant Pere de Ribes, Masnou i Vilanova i la Geltrú.

També amb motiu del dia de les Persones amb discapacitat el dia 28 de novembre a les 12:00h. A la Biblioteca Armand Cardona a L’ HORA DEL CONTE es farà lectura del conte: L’Ona i el seu aniversari. D’Anna Garcia Galceran, text i Joan Turu, il·lustració. A càrrec de l’Anna i la seva germana Cristina, lectura i xerrada. L’Ona és una nena alegre i feliç que va amb cadira de rodes i porta un pegat a l’ull com l’autora d’aquest conte. Aquesta activitat està adreçada a infants d’entre 3 i 10 anys i vol acostar als nens i nenes el món de la mobilitat reduïda, ja que la protagonista del conte transmet alegria i no vol que els infants associïn cadira amb tristesa.

 

 

 

 

 

 

Data Publicació: 25/11/2015