Programa d'activitats entorn el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat


L'Associació de Pares Tegar pro discapacitats del Garraf organitza un programa d'activitats entorn a la celebració el 3 de desembre del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb el nom "Dis CAPACITAT en MARXA".

Categoria: Educació

L'objectiu és aprofitar aquesta diada per sensibilitzar la nostra comarca sobre la integració, la necessitat i els drets d'aquest col·lectiu de la població. Els actes comencen el dia 28 de novembre amb una pernilada popular, un esmorzar solidari però també un acte festiu i de sensibilització. L'activitat començarà a les 10 hores amb l'oferiment d'un entrepà de pernil més beguda al preu de 3 euros. En paral·lel, es podrà gaudir d'un taller de maquillatge i a les 11:30 hores de l'actuació del grup "Sentir Flamenco". A les 12:30 hores hi haurà el parlaments de l'alcaldessa, la Sra. Neus Lloveres, i del president de l'associació, el Sr. Diego Delgado. Durant tot el matí hi haurà un punt d'informació de l'activitat de l'associació.

Finalment, el 3 de desembre tindrà lloc la segona marxa per la discapacitat. La caminada popular, amb la Batucada KABOA al capdavant, començarà a les 17:30 hores a la plaça de les Neus i el recorregut serà el següent: plaça de les Neus, rambla Principal, carrer Escolapis, plaça de la Vila, carrer Francesc Macià, per tornar a la rambla Principal i finalitzar a la plaça de les Neus.

Data Publicació: 20/11/2015