Canvi d’horari al Pati Obert


El proper diumenge 25 d’octubre entre en vigor l’horari d’hivern i s’ha d’endarrerir el rellotge, per aquest motiu, el Pati Obert canvia l'horari per adaptar-se a l'època de tardor-hivern i aprofitar al màxim les hores de llum.
Categoria: IMET

Així, els horaris de tardor-hivern del Pati Obert, vigents a partir del dissabte 24 d’octubre, són els següents:

- Escola Ítaca: diumenges de 10 a 18 h
- Escola Canigó: diumenges de 10 a 19 h
- Escola Llebetx: diumenges de 10 a 18 h
- Escola Ginesta: dissabtes i diumenges de 16 a 19 h
- Escola Arjau: dissabtes i diumenges de 10 a 21 h

Actualment són cinc escoles de la ciutat les que s'inclouen en aquest projecte d'utilització de les pistes esportives durant el cap de setmana i en horari no lectiu. Aquesta iniciativa, impulsada conjuntament per les regidories d'Esports, Joventut, Participació Ciutadana, Convivència i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET, posa a l'abast de la ciutadania els patis de les escoles i les seves instal·lacions esportives a l'aire lliure per tal que se'n pugui fer ús fora de l'horari lectiu.

El Pati Obert està en funcionament a les escoles Canigó, Llebetx, Ginesta i Arjau i, aquest curs per primera vegada a l'escola l'Ítaca. El projecte Pati Obert compta a més amb la col·laboració de les associacions de veïns del Tacó i del Barri de Mar i les AMPA de les escoles Llebetx, Canigó i Ítaca.

Data Publicació: 19/10/2015