El Patí Obert torna a obrir portes


El passat dissabte 5 de setembre es van tornar a obrir a la ciutadania, en el marc del Patí Obert, les instal·lacions exteriors de les escoles del Canigó, el Llebetx, la Ginesta, l’Arjau i l’Ítaca.
Categoria: Educació

Patí Obert

El passat dissabte 5 de setembre es van tornar a obrir a la ciutadania, en el marc del Patí Obert, les instal·lacions exteriors de les escoles del Canigó, el Llebetx, la Ginesta, l’Arjau i l’Ítaca. Una iniciativa que possibilita l’ampliació de les zones esportives, d’esbarjo i de joc de la ciutat i que permet, especialment als infants i joves, gaudir i aprofitar d’aquests espais fora de l’horari lectiu.

Els agents implicats en aquest projecte valoren molt positivament el seu funcionament: perquè, a banda d’ampliar les zones de joc i esbarjo de la ciutat, el Patí Obert dona resposta a la demanda social d'espais lúdics i d'esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús, i ajuda a disminuir els actes vandàlics, fruit de l'ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars.

El Patí Obert és una acció que es desenvolupa gràcies a la voluntat i el treball conjunt de les regidories d’Esports, Joventut, Participació Ciutadana, Convivència i el Servei d’Educació de l’IMET, juntament amb les direccions dels centres escolars, les AMPA, els centres cívics implicats i la Policia Local.

Actualment hi participen les escoles de la Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca, i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions.

L’horari actual del Patí Obert és el següent:

Escola Ítaca: diumenges d’11 a 21 hores.
Escola Llebetx: diumenges de 11 a 21h.
Escola Canigó: diumenges de 10 a 20h.
Escola Ginesta: dissabtes i diumenges de 16 a 20h.
Escola Arjau: dissabtes i diumenges de 10 a 21h.

Més informació: Patí Obert
Data Publicació: 07/09/2015