Aules Estudi 2015


Comencen les AULES ESTUDI del 25 de maig al de 10 juny (Biblioteques Armand Cardona i Joan Oliva) i de l'1 al 10 de juny la biblioteca de l'institut Joaquim Mir. Durant les hores en que normalment no estan obertes.
Categoria: Educació

 

AULES ESTUDI 2015

 

 

Amb l'objectiu de proporcionar als ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, un espai idoni on poder estudiar, l'Institut Municipal d'Educació i Treball, juntament amb la Regidoria de Cultura, ofereixen el servei d'AULES ESTUDI.

 

Oferint aquest servei, es pretén facilitar un espai  tranquil i acollidor on poder preparar-se per a proves de selectivitat, exàmens de final de curs, recuperacions...un lloc on els/les estudiants poden assistir amb condicions per a poder estudiar (en horaris no habituals d'obertura al públic) i consultar documentació específica. Cal tenir present, però, que les aules d'estudi no ofereixen els serveis habituals de les biblioteques. Per aquest motiu, durant l'horari d'obertura al públic de les Aules d'Estudi s'ha de tenir en compte que:

 


  • Les Aules d'estudi són llocs on es pot anar a estudiar
  • Estan obertes a TOTHOM
  • NO OFEREIXEN els mateixos serveis que una biblioteca perquè no són una biblioteca
  • Durant l'horari de les Aules d'estudi, no hi haurà servei de préstec
  • Cal mantenir SILENCI
  • No es pot fumar, ni menjar, ni beure
  • Cal mantenir l'espai net
  • Cal omplir l'enquesta que us facilitarà la persona responsable de la sala


Les dates, llocs i horaris per aquest nou curs 2014-2015 són:


- BIBLIOTECA ARMAND CARDONA (C/ Menéndez Pelayo, 15-17) : del 25 de MAIG al 10 de JUNY (inclosos) de dilluns a dissabte de les 21 a les 1 hores, i diumenges de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hore.

- BIBLIOTECA JOAN OLIVA I MILÀ (Pl. de la Vila, 13) :del 25 de MAIG al 10 de JUNY  (inclosos), de dilluns a dissabte de les 21 a les 1 hores i diumenges de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.

- INSTITUT JOAQUIM MIR (Avda. de Vilafranca del Penedès, s/n) : de l'1 al 10 de JUNY, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 15.30 hores i de les 16 a les 20 hores.

Data Publicació: 19/05/2015