Xerrada: "Programes de Formació i Inserció-PTT"


El dijous 14 de MAIG a l'IMET tindrà lloc la xerrada "Programes de Formació i Inserció - PTT".Aquests programes s’adrecen als joves majors de 16 anys i prioritàriament menors de 21 anys que finalitzen l'etapa de l'ensenyament secundari obligatori (ESO) sense haver obtingut el títol de Graduat en ESO.
Categoria: Educació

 

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ - PTT (antics PQPI-PTT)

Programa per a joves majors de 16 anys sense graduat en ESO

Data: dijous 14 de maig de 2015

Lloc: IMET. c. Unió 81, Vilanova i la Geltrú. SALA D'ACTES

 

Finalitat

Conèixer en què consisteix els Programes de Formació i Inserció-PTT (antics PQPI-PTT) del nostre municipi, opció formativa per als joves que, finalitzat l'ensenyament secundari obligatori, no han obtingut el Graduat en ESO.

 

Aquests programes s’adrecen als joves més grans de 16 anys (16 anys complerts o que els compleixin abans del 31 de desembre de l'any d'inici del programa, i prioritàriament menors de 21 anys) que finalitzen l'etapa de l'ensenyament secundari obligatori (ESO) sense haver obtingut el títol de Graduat en ESO.

La finalitat d'aquests programes és proporcionar a aquests joves la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional. Han de facilitar, també, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora.

 

Metodologia

Xerrada. Els últims 30 minuts precs i preguntes.

Durada

De 17.30 a 19.00 hores. 1 sessió.

Destinataris

Joves majors de 16 anys, i menors de 21, que no obtindran la ESO i les seves famílies.

Altres

Inscripció gratuïta

Omplint aquest formulari.

O bé trucant al 938140440, preguntar per Cristina Lorente o bé per mail clorente@imet.cat


Data Publicació: 5/05/2015