PFI ADAPTAT


Visita del PFI adaptat d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic a Canal Blau Ràdio
Categoria: PFI-AdaptatEl darrer dimecres 3 de desembre, dos alumnes del PFI adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, d’Auxiliar de comerç i atenció al públic de l’IMET, en representació de tot el grup, van visitar el programa de ràdio Formula Matí de Canal Blau Ràdio.

Els alumnes, acompanyats de la seva tutora, van explicar que el programa en què participen és una iniciativa formativa prelaboral per a desenvolupar competències i donar més temps per a la maduració personal abans de començar l'itinerari cap al món del treball. Així, d'una banda, es formen en matèries transversals com ara matemàtiques, comunicació oral i escrita, competències informàtiques, coneixement de l'entorn i desenvolupament personal i, de l'altra, en matèries d'ofici on adquiriran tècniques bàsiques de comercialització, atenció al client, preparació de comandes i venda de productes.

Al llarg del programa radiofònic, els alumnes van mostrar la seva motivació envers aquesta oportunitat de formació, així com les seves inquietuds i projectes de futur i van viure el repte de parlar per l'emissora amb il·lusió i molt d'interès.

 

Data Publicació: 15/12/2014