PFI ADAPTAT


EL PFI ADAPTAT D’AUXILIAR DE COMERÇ I ATENCIÓ AL PÚBLIC A BON RITME
Categoria: PFI-Adaptat

 

El curs d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, que es porta a terme a l’IMET dins dels Programes de Formació i Inserció, s'està desenvolupant de forma molt dinàmica i satisfactòria.

Es va iniciar el passat 22 de setembre i en aquest mes i mig ja s'hi han fet nombroses activitats. En aquesta ocasió volem destacar:

  • Les visites dels divendres. Així s'’ha visitat: la Biblioteca Armand Cardona (dins del Programa PAE); el mercat central; els centres d'atenció primària de salut de Sant Joan, Jaume I, CAPI Baix-a-mar, l’Hospital de Sant Antoni i el Centre de Rehabilitació Sant Antoni del Consorci Sanitari del Garraf. La darrera sortida ha estat a la Fira de Novembre.
    Des d'aquestes línies, volem agrair l'atenció rebuda a tot arreu on ens hem desplaçat ja que ens ajuda a integrar millor els coneixements que durant la setmana es treballen a classe i a posar en pràctica diferents competències (de cerca d'informació, de matemàtiques, de comunicació, de relació, d'organitzar-se) de l'alumnat.

 

  • La Castanyada, on l'alumnat ha creat un aparador de temporada seguint les línies de decoració que prèviament s'han observat visitant els negocis de la Vila.

 

Per altra banda, aquest mes hem rebut la notícia que la Diputació de Barcelona col·laborarà amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el finançament d'aquest Programa, una iniciativa que valorem molt positivament.

 

 

Data Publicació: 11/11/2014