L'Ajuntament de VNG es reunirà amb AESA aquesta setmana


La regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, anirà a Madrid per presentar al·legacions al procediment iniciat en relació a l'EFAV.
Categoria: IMET

 

 

La regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, mantindrà aquesta mateixa setmana una reunió a Madrid amb responsables de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) sobre l'inici de la suspensió com a centre de formació de manteniment de l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG (EFAV) i presentar les al·legacions pertinents.

Tots els centres de formació de manteniment aeronàutic són subjectes a auditories per part d'AESA per tal de comptar amb l'autorització per impartir la formació bàsica i de les diferents especialitats. Aquests procediments formen part de l'activitat habitual de seguiment i control de tota organització que ha d'assolir uns estàndars de qualitat de seguretat aèria segons normativa europea. L'EFAV que opera des de l'any 1985 com a centre de formació aeronàutic, ha superat de forma continuada aquestes auditories.

A finals de juliol el centre va ser objecte de la darrera auditoria, de la qual es va enviar la notificació de resposta per part d'AESA durant el mes d'agost. En estar el centre tancat pel període vacacional l'agència va notificar a través del BOE, amb data 23 d'agost, l'inici d'aquest procediment.

Un cop assabentats d'aquest fet, des de l'Institut Municipal d'Educació i Treball-Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es van iniciar les gestions davant AESA per evitar que aquest procediment prosperi i presentar les al·legacions corresponents per tal de continuar amb l'activitat formativa al centre durant el curs 2014-2015.

 

(notícia publicada al web de l'Ajuntament de Vilanova 02/09/2014)

 

 

Data Publicació: 03/09/2014