Consell Assessor de l'EFAV


El consell assessor de l'EFAV recomana formar els alumnes en el treball en equip aconseguit adaptant la formació a les necessitats reals de les empreses aeronàutiques.

Categoria: IMET

 

La reunió anual analitza els bons resultats assolits en el primer any de funcionament del consell i marca noves línies per adaptar la formació de l'escola a les necessitats reals de l'empresa aeronàutica.

Divendres es va celebrar la segona reunió anual del Consell Assessor de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). A la trobada es va posar de manifestat la necessitat de continuar treballant en la línia iniciada a patir de la constitució d'aquest consell i dels beneficis que tant les empreses com la mateixa escola han aconseguit adaptant la formació de l'EFAV a les necessitats reals de les empreses aeronàutiques.

Continua llegint la notícia al web de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Lliurament de diplomes de certificació de TMA

En finalitzar la reunió del Consell Assessor de l'EFAV a la sala d'actes de l'IMET es va procedir a fer el lliurament de diplomes certificadors als Tècnics en Manteniment d'Aeronaus (TMA) de les promocions 2009, 2010 i 2011.

Àlbum d'imatges

 


Data Publicació: 15/07/2014