Xerrada: "Programes de Formació i Inserció" (antics PQPI-PTT)


El dimarts dia 6 de MAIG a l'IMET tindrà lloc la xerrada "Programes de Formació i Inserció".Aquests programes s’adrecen als joves més grans de 16 anys i prioritàriament menors de 21 anys que finalitzen l'etapa de l'ensenyament secundari obligatori (ESO) sense haver obtingut el títol de Graduat en ESO.
Categoria: Educació

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ (antics PQPI-PTT)

Programa per a joves majors de 16 anys sense graduat en ESO: PTT

Data: dimarts 6 de MAIG de 2014

Lloc: IMET. c. Unió 81, Vilanova i la Geltrú.

 

Finalitat

Conèixer en què consisteix els Programes de Formació i Inserció (antics PQPI-PTT) del nostre municipi, opció formativa per als joves que, finalitzat l'ensenyament secundari obligatori, no han obtingut el Graduat en ESO.

 

Aquests programes substituiran els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), a partir del curs 2014-2015, com a conseqüència de l’aplicació de la LOMCE, a l’espera de desplegar la Formació Professional Bàsica, que són els estudis que contempla aquesta llei.

Aquests programes s’adrecen als joves més grans de 16 anys (16 anys complerts o que els compleixin abans del 31 de desembre de l'any d'inici del programa, i prioritàriament menors de 21 anys) que finalitzen l'etapa de l'ensenyament secundari obligatori (ESO) sense haver obtingut el títol de Graduat en ESO.

La finalitat dels programes és proporcionar una formació bàsica i professional que faciliti la incorporació al món laboral o la continuïtat d'un itinerari formatiu, especialment en la formació professional de grau mitjà, un cop superada la prova d'accés.

 

Metodologia

Xerrada. Els últims 30 minuts precs i preguntes.

Durada

De 17.30 a 19.00 hores. 1 sessió.

Destinataris

Joves majors de 16 anys, i menors de 21, que no obtindran la ESO i les seves famílies.

Altres

Inscripció gratuïta

Omplint aquest formulari.

O bé trucant al 938140440, preguntar per Cristina Lorente o bé per mail clorente@imet.cat


Data Publicació: 22/04/2014