NOVES XERRADES A L'IMET!


Comencem aquest mes d'octubre amb la xerrada "Aprèn a menjar - Ensenya a menjar" que es farà el proper dia 22 a les 17.30h a les instal·lacions de l'IMET.

Categoria: Educació

 

 

Iniciem un Nou Curs amb Noves Xerrades a l’IMET!

Iniciem un nou curs i amb ell noves propostes de xerrades adreçada a pares i mares i a qualsevol persona interessada en el tema com ara AMPES, professorat, psicòlegs, pedagogs, entre d'altres.

La finalitat del Cicle de Xerrades és la d'abordar temes relacionats amb l'educació, proporcionant informacions i recursos i suport a la tasca educativa de les famílies.

Per aquest curs, 2013-14,  tenim planificades un total de deu xerrades, de les quals dues, tenen una durada de més d’un dia.

Comencem  aquest mes d’octubre amb la xerrada “Aprèn a menjar – Ensenya a menjar” que es farà el proper dia 22 a les 17.30h a les instal·lacions de l’IMET.

L’objectiu d’aquesta xerrada és donar pautes per aprendre a menjar els adults i així poder ensenyar a menjar als petits de casa.

- Aprendre l’alimentació equilibrada.

- Aprendre la importància de fer una alimentació equilibrada des de petits.

- Conèixer els beneficis de l’alimentació saludable.

Parlarem del plat nutricional, dels nutrients i les seves funcions per ensenyar a planificar un menú setmanal per tota la família i s’explicarà com introduir els aliments als nadons.

S’adreça a pares i mares de nens/es de 0 a 3 anys i a tothom que vulgui aprendre a menjar sa.

Xerrada: “Aprèn a menjar – Ensenya a menjar”

Quan: dimarts 22 d’octubre de 2013

On: IMET (C/ Unió, 81) Vilanova i la Geltrú

A quina hora: de 17.30 a 19.30 hores

Com inscriure’s:

1. Omplint aquest formulari

2. Per mail a clorente@imet.cat

3.  Per telèfon al 93.814.04.40 (preguntar per Cristina Lorente)

 

 

Data Publicació: 08/10/2013