Xerrada: Acompanyar als nostres fills i filles adolescents en la presa de decisions


L'IMET  organitza per als propers dies 15, 22 i 29 de maig de 17.30 a 19 hores la xerrada: "Acompanyar als nostres fills i filles adolescents en la presa de decisions".
Categoria: Educació

ACOMPANYAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES ADOLESCENTS EN LA PRESA DE DECISIONS


Durada: 3 sessions de 90 minuts.

Data: 15-22 i 29 de maig de 2013

Lloc: IMET. c. Unió 81, Vilanova i la Geltrú.

Finalitat

Facilitar eines i recursos a les famílies per tal que puguin ajudar als seus fills i filles a establir un itinerari formatiu i professionalitzar adequat a les seves qualitats. Oferir orientació per acompanyar el procés maduratiu i emocional que comporta tota presa de decisions.

Metodologia

Les sessions es plantegen a partir d'una metodologia activa i participativa basada en dinàmiques ui tècniques que afavoreixin el diàleg, l'expressió d'idees i experiències dels participants al voltant dels temes plantejats.

Per completar els continguts treballats s'utilitzarà el suport audiovisual. Es lliurarà als assistents un dossier amb la informació més destacada.


Continguts

El clima familiar, l'establiment d'objectius i la presa de decisions. El procés de maduresa personal, el desenvolupament de la pròpia identitat i les competències bàsiques. El clima familiar, l'establiment d'objectius i la presa de decisions. Els recursos i alternatives de l'entorn relacionats amb els itineraris formatius i laborals possibles.

Durada

De 17.30 a 19 hores. 3 sessions d'una hora i mitja (15-22 i 29 de maig)

Destinataris

S'adreça a pares, mares amb fills adolescents i qualsevol altra persona interessada en la temàtica.

Altres

Inscripció gratuïta. Places limitades.

Omplint aquest formulari

O bé trucant al 938140440, preguntar per Cristina Lorente o be per mail clorente@imet.cat