Pati Obert. Curs 2012-2013


El proper cap de setmana dia 15 de setembre romandran oberts els patis de 4 escoles de la nostra ciutat per tal que la ciutadania pugui gaudir de les seves instal·lacions. Les escoles participants són: Escola Ginesta, Llebetx, Canigó i Arjau.
Categoria: Educació

 

El PATI OBERT és un projecte que funciona des de l'estiu de 2010,  i que està impulsat i coordinat per l'Àrea d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: d'Esports, de Participació Ciutadana, de Convivència i de Joventut, amb la intenció de posar a l'abast  de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles.

Actualment hi participen les escoles: Ginesta,LlebetxCanigó i l'Arjau i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions.

Amb la posada en marxa d'aquest programa es pretén:

- Ampliar les zones de joc i esbarjo de la ciutat.

- Impulsar la utilització dels patis i instal·lacions.

- Disminuir els actes vandàlics, fruit de l'ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars. esportives de les escoles com a espais de lleure i esportius, per a infants, joves i ciutadania en general, en aquells períodes i horaris en que, fins ara, romanien tancats, com ara caps de setmana i determinats períodes de vacances.

- Aprofitar els espais i equipaments disponibles en horari no escolar.

- Donar responsta a la demanda social d'espais lúdics, d'esbarjo i d'esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

Els patis de les escoles participants, romandran oberts dissabtes i diumenges de setembre a desembre de 2012. Estarà obert del 15 de setembre al 30 de desembre (ambdós inclosos):

ESCOLA GINESTA: Dissabtes i diumenges de 10 a 13 h. i de 15 a 19 h.

ESCOLA LLEBETX: Dissabtes de 15 a 19 h. i diumenges de 10 a 19 h.

ESCOLA CANIGÓ: Dissabtes de 15 a 19 h. i diumenges de 10 a 19 h (obert a partir del 22 de setembre).

ESCOLA L'ARJAU: Dissabtes de 15 a 19 h. i diumenges de 10 a 19 h.