Èxit de la tercera edició del mercat de l'emprenedoria a la plaça de la Vila


600 alumnes de primària de set escoles de la ciutat han desenvolupat competències pròpies de l'emprenedoria a través el projecte 'Cultura Emprenedora a l’Escola'

Categoria: Educació

L'alcaldessa Neus Lloveras, comprant productes fets per emprenedors de les escoles de VNGDurant tot el dia d'avui la plaça de la Vila acull la tercera edició del Mercat de l'Emprenedoria. Aquesta iniciativa és la culminació del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola que desenvolupa la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'IMET.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha participat activament d'aquesta iniciativa comprant algun dels productes que els escolars han pensat, dissenyat i manufacturat en el marc d'aquest projecte. Prèviament, l'alcaldessa de la ciutat ha assistit a la tertúlia 'Emprendre entre nosaltres' que han protagonitzat un grup d'alumnes de 5è i 6è de primària a la Biblioteca Joan Oliva.

A la imatge, algunes dels productes que han ideat i creat els alumnes per al mercat d'emprenedoria.En aquesta activitat, que ha comptat amb l'experta en emprenedoria Maria Batet, l'alcaldessa i els infants han conversat sobre quines actituds són importants en la cultura emprenedora. Neus Lloveras els ha aconsellat treballar per allò que volen aconseguir: "siguem valents si tenim idees, i tirem-les endavant", els ha dit.

Enguany han format part del projecte ‘Cultura Emprenedora a l'Escola' els centres educatius següents: l'Arjau; Sant Jordi, Ginesta, Pasífae, Llebetx, Aragai i Santa Teresa de Jesús. Més de 600 alumnes han format part d'aquest projecte que posa en valor l'aprenentatge de noves capacitats i actituds que desenvolupin en els infants actituds pròpies de l'emprenedoria. El treball en equip, la creativitat, l'enginy, la motivació, i la presa de decisions són només alguns dels trets que i les competències que els infants han adquirit i desenvolupat a través d'aquest projecte.

La tercera edició ha estat tot un èxit i, en el cas d'alguna escola, a migdia ja s'havien esgotat les existències.