Una vuitantena d'assistents a la Jornada de Portes Obertes de l'EFAV


Es van fer sessions informatives del tipus de formació i titulació que es pot obtenir després de seguir els cursos que s'hi duen a terme.

Categoria: IMET

Un total de 80 persones van assistir dissabte, 19 de maig, a la Jornada de Portes Obertes de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), en la qual es van fer sessions informatives del tipus de formació i titulació que es pot obtenir després de seguir els cursos que s'hi duen a terme. 

 

Durant el mes de juny es durà a terme el procés de selecció del curs acadèmic 2012 – 2013 i el 29 de juny es publicarà la llista d’admesos a la pàgina web de l’EFAV www.efav.cat. El període de matriculació serà del 2 al 6 de juliol.

 

L’oferta formativa de l’EFAV pel proper curs acadèmic és la següent:

- Formació Bàsica de la Llicència de Manteniments d’Aeronaus de la Categoria A: Requisits d’accés: titulació de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i/o Graduat Escolar (EGB).

- Formació Bàsica de la Llicència de Manteniments d’Aeronaus de la categoria B1: Requisits d’accés: Cicle Formatiu de Grau mitjà i/ o de Grau Superior i/o Batxillerat.