Xarxes socials per a professionals i empreses


L’àrea de Societat de la información del Campus Universitari de la Mediterrània, sota la coordinació de Neàpolis, programa un seguit de cursos al voltant de les xarxes socials

Categoria: IMET

"Les xifres d'usuaris que estan a Xarxes Socials no para de pujar, actualment hi ha quasi 700 milions d'usuaris a Facebook, 300 milions a Twitter, més de 100 milions a Linkedin... Això vol dir que s'ha convertit en una eina més de comunicació i treball. I que cada vegada seran més presents en la nostra feina i en el dia a dia.

En moments que hi ha empreses que no troben sortida als seus productes en el mercat, en el que hi ha molts professionals que no tenen feina i amb gran experiència treballant, les Xarxes socials ens obren noves possibilitats. Tots hem sentit alguna vegada allò de "si vols tenir resultats diferents fes coses diferents". I això vol dir explorar nous camins, aprendre noves maneres de comunicar nos i tornar a teixir una xarxa de professionals al nostre voltant.

Està ple d'exemples de com les Xarxes Socials ajuden en el dia a dia, des del sector primari, com es el cas de "Cebollas Fuentes de Ebro", unes cebes que tenen denominació d'origen i que no eren molt conegudes. Gràcies a Youtube, Facebook i Twitter ara son un èxit de vendes i amb distribució per tot el territori nacional. Us recomanem seguir el concurs #encebollados al Twitter. Si posem un altre exemple, podem parlar del sector del Taxi, un dels veterans es TaxiOviedo, un taxista que des de fa 4 anys ofereix reserves de taxi des de Twitter, ara ja té una flota de taxis, té reserves des de l'estranger i ja ha estat copiat per d'altres.


Si som emprenedors o volem ser-ho, les Xarxes socials fan possible tenir molta visibilitat en poc temps. Arribem al públic objectiu que volem en menys temps i establim una relació bidireccional amb els nostres clients o possibles clients molt més forta.

L’apunt

L’àrea de Societat de la información del Campus Universitari de la Mediterrània, sota la coordinació de Neàpolis, programa un seguit de cursos al voltant de les xarxes socials: "Xarxes socials per a professionals i empreses", Com crear una estratègia a Xarxes Socials", "Com obrir el teu negoci a Internet", "Comerç de proximitat: com treure partit de les xarxes socials?" i "Com crear un bloc, d'inici a fi". Per a més información i inscripcions podeu consultar el web www.campusmed.net.