Programació Campus Universitari de la Mediterrània 2012


El CUM celebra enguany la seva setzena edició. La programació 2012 oferirà més d’una trentena d’activitats que combinen cursos i tallers amb una gran acollida en edicions anteriors i moltes novetats.

Categoria: IMET

Les activitats d’aquesta setzena edició es reparteixen en cinc grans àrees temàtiques: Societat, cultura i turisme; Societat de la informació; Ciència, tecnologia i medi ambient; Educació; i Economia i Empresa.

A l’Àrea d’Educació, sota la coordinació de l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, hi destaca la formació al voltant de les eines i recursos per treballar la transició dels joves i adolescents al món laboral.

L’Àrea de Societat, cultura i turisme, sota la coordinació de l’Institut Europeu de la Mediterrània, aposta pel debat i la reflexió sobre les societats mediterrànies, tant des de l’àmbit local com en l’àmbit més global.

L’Àrea d’Economia i Empresa, coorganitzada pel Club Emprendre de l’IMET, presenta tot un seguit d’accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses que ja estiguin constituïdes. Es tracta d’una aposta de formació de qualitat amb continguts pràctics i útils per a la gestió empresarial pensades en formats càpsules perquè ofereixin una visió clara i concisa respecte a la situació actual de crisi.

Pel que fa a l’Àrea de Societat de la Informació, sota la coordinació de Neàpolis, aposta especialment per formació sobre les xarxes socials i comunitats on line.

Finalment, a l’Àrea de Ciència, tecnologia i medi ambient, sota la coordinació de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG-UPC), hi destaquen cursos al voltant de les energies renovables i la medicina veterinària.

L'apunt

Molts dels cursos són reconeguts com a crèdits de lliure elecció dins de la Xarxa Vives d’Universitats i com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Al web del CUM www.campusmed.net trobareu tota la informació de cada curs: programa, calendari, horari, preu, descomptes, etc.