Curs de socorrisme aquàtic 2012


L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Esportiu del Garraf, amb el suport econòmic dela Diputació de Barcelona i la col·laboració de Creu Roja, es plau d’informar-vos de la celebració d’un curs de socorrisme aquàtic.

Categoria: IMET

El curs es composa de tres mòduls : Mòdul d’ Assistència Sanitària Immediata II, Mòdul de Socorrisme Aquàtic i Mòdul d’ús de Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DEA) pels majors de 18 anys. Té una durada total de 118 hores presencials.

El curs és intensiu i es portarà a terme entre el 10 de febrer data d’inici, i el 28 d’abril de 2012 data de finalització. Les classes teòriques es faran a l’assemblea de la Creu Roja de Vilanova i la Geltrú (c/ Havana 4) i les pràctiques al Centre Municipal d’Esport i Salut l’ Esportiu la Piscina (c/ Josep Coroleu 84).

El nombre màxim de places que s’ oferta al curs és de 30 i els alumnes que s’inscriguin al curs hauran de superar un procés de selecció.

El període de preinscripció finalitzarà el dia 3 de febrer i es realitzarà al Consell Esportiu del Garraf ( Estadi Municipal de Futbol, Rambla Sant Jordi s/n, telèfon 93 893 31 02 )  

Per tal de formalitzar la preinscripció cal portar el DNI ,un certificat mèdic i 15 euros (es retornaran en cas que no es superi la prova de selecció).

En aquest moment seran convocats a la prova de selecció que es realitzarà el 4 de febrer  a les 17 hores al Centre Municipal d’ Esport i Salut l’ Esportiu la Piscina, c/ Josep Coroleu 84. (Cal portar el DNI). Aquesta prova de selecció està limitada a 40 places, i tindrà caràcter eliminatori (apte/no apte).

Els aspirants que superin la prova de selecció hauran d’acreditar els requisits necessaris i presentar la documentació que a continuació es detalla a l’Assemblea de Creu Roja de Vilanova i la Geltrú, abans del 8 de febrer, per tal de formalitzar la seva inscripció al curs, així com fer el pagament corresponent en concepte d’inscripció.

Requisits:

-  Tenir 16 anys acomplerts abans del dia d’inici del curs

-  Estudis mínims de Graduat Escolar, ESO o equivalent.

Documentació:

- Fitxa d’inscripció degudament omplerta

- Fotocòpia del DNI

- Certificat mèdic oficial on s’especifiqui literalment que l’alumne "no pateix cap enfermetat infecto-contagiosa ni incapacitats que l’impedeixin realitzar el curs de salvament, estant perfectament capacitat per realitzar activitats aquàtiques o de buceig.

-  1 Fotografia mida carnet.

Subvencions

Els residents a Vilanova i la Geltrú, prèvia acreditació amb el certificat d’empadronament, gaudiran d’una bonificació del 10% del preu de la inscripció.

Si a més a més, acrediten estar en situació d’atur, gaudiran d’una bonificació afegida del 20% del preu de la inscripció.

La tramitació de les subvencions es faran al Consell Esportiu del Garraf.

 

Font de la notícia: http://www.vilanova.cat/html/tema/esports/index.html