Presentació del llibre "El valor d’emprendre. El futur és d’ells"


El passat 11 de gener a les set del vespre, l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir la presentació del llibre El valor d’emprendre. El futur és d’ells escrit per la Maria Batet i el Francesc Torralba.

Categoria: Educació

L’acte va ser presidit per Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l’Institut Municipal d’Educació i Treball, acompanyada per Xavier López, director general d’Economia Social i Cooperatives i Treball Autònom de la generalitat de Catalunya, i per Ariadna Llorens, regidora d’Educació i Ocupació.


En aquesta obra es diu que "Educar en l’emprenedoria és educar en valors, perquè emprendre és un estil de vida, és practicar l’ofici de ser persona. En aquest camí, nosaltres, els educadors, a través de les nostres accions parlem més que les nostres paraules. El valor de l’exemple és definitiu".

Per tot això, i tenint en compte que Vilanova i la Geltrú, de forma pionera a tota Catalunya, ja fa tres cursos que està portant a terme el projecte Cultura emprenedora a l’escola primària, des de l’IMET s’ha volgut portar a terme la presentació d’una obra que ens aporta una línia de treball, unint els valors i l’emprenedoria, en un moment que és molt necessari per a la nostra ciutat.