L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú organitzarà durant el mes de desembre de 2011 tres tipus de convocatòries d’exàmens


Exàmens bàsics de la subcategoria B1.1 "Avions amb motor de turbina" i B1.2 "Avions amb motor de pistó", exàmens d’aixecament de diferències i exàmens de la 7a. convocatòria d’AESA.

Categoria: IMET

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú organitzarà durant el mes de desembre de 2011 tres tipus de convocatòries d’exàmens:

· Exàmens bàsics de la subcategoria B1.1 "Avions amb motor de turbina" i B1.2 "Avions amb motor de pistó". Adreçats a aquelles persones que vulguin obtenir la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) sense haver de fer la formació presencial.

· Exàmens d’aixecament de diferències. Adreçats a aquelles persones que tenen la LMA (obtinguda sota Normativa nacional) i han de transformar-la a la LMA – part 66 (Normativa europea).

· Exàmens de la 7a. Convocatòria d’AESA. Adreçats a l’alumnat que va fer la Formació Bàsica presencial en l’EFAV en els cursos acadèmics 2006 – 2007 / 2007 – 2008 i que tenen algun mòdul pendent d’anteriors convocatòries d’AESA.

Per a més informació: pàgina web de l’EFAV www.efav.cat "Exàmens per lliure". E-mail: secretaria@efav.cat