Empresa del mes: Naturabebés


Solucions i productes respectuosos per als nadons.

Categoria: IMET

Per què vas decidir crear la teva empresa? Què et va motivar a fer-ho? Per què vas escollir aquesta activitat?

Des de que vaig acabar la carrera –empresarials- sempre havia tingut present poder aplicar els coneixements adquirits a la vida real.

La motivació principal per tirar endavant el projecte va ser trobar-me en situació d’atur. Aquesta situació i el fet que la meva dona tingués iniciat un projecte de venda en línia d’aquests mateixos productes que venem ara, van ser la combinació que va engendrar naturabebés. També ens vam il·lusionar que a la ciutat de Palència (de vuitanta-dos mil habitants) hi hagués un estil de botiga física similar a la idea que ens rondava pel cap portar a terme a Vilanova i la Geltrú (seixanta-set mil habitants)

L’activitat escollida ens ve de ser pares i de veure que el mercat dels productes que necessitàvem no s’adequava a les nostres expectatives. A vegades era fins i tot poc respectuós per al nadó.

 

A què et dedicaves abans?

Treballava en una empresa de canvi de divises, compravenda de moneda estrangera i transferències a l’estranger.

Des de la idea inicial fins a la posada en marxa, quant temps ha passat?

Uns 5 mesos.

 


Què és el que milloraries en el procés de creació d’empresa?

Els ajuts. Concretament, en el nostre cas, no hem rebut cap ajuda. Es parla molt d’ajuts a les persones autònomes i a les petites empreses però a l’hora de la veritat, l’Administració no facilita gaire les coses.

També, quan cerques informació per crear l’empresa, resulta que has de fer un recorregut per tot un seguit d’organismes públics que a vegades t’ofereixen informació diferent segons amb qui parles. La informació rebuda hauria de ser escrita i vinculant, que tingués valor jurídic. En ocasions ens vam trobar que qui ens informava no ho sabia prou bé o no ens informava completament, i si després hi havia qualsevol problema no tenies res a la mà per defensar-te.


Com va sorgir el nom comercial?

El nom comercial va ser gairebé el primer pas que vam decidir, donat que al començar la botiga virtual havíem de registrar el domini. Va sorgir naturabebés com un concepte que englobava perfectament la nostra filosofia, associant els productes naturals i deixant clar alhora a quin públic estan dirigits.

Quins són els teus objectius?

A curt termini ampliar l’oferta de productes i créixer. A llarg termini volem ser la botiga de referència a Vilanova en puericultura natural i donar-nos a conèixer més.

 

Què és el que aconsellaries a un/a nou/va emprenedor/a?

Que estudiï molt bé el mercat i les necessitats. Oferir quelcom nou o amb un valor afegit que no es trobi fins ara.

Ser empresari/a: un somni o una necessitat?

Una il·lusió que t’ha de servir per cobrir les teves necessitats.

 

 

On us podem trobar?

www.naturabebes.com

Tel. 93 128 9778 / 690 334 004
Pl. Miró de Montgròs 8
08800 Vilanova i la Geltrú - Barcelona