Es lliuren els diplomes del curs de Perfeccionament Hoteler del CUM


L'Ajuntament de VNG ha lliurat els diplomes als joves universitaris d'Ucraïna que realitzen estades formatives i pràctiques en empreses de VNG i de la comarca.

Categoria: IMET

Una quinzena de nois i noies universitaris i originaris d'Ucraïna han rebut els diplomes que certifiquen la seva participació en el curs de Perfeccionament Hoteler que organitza el Campus Universitari de la Mediterrània (CUM). Es tracta d'una iniciativa que es realitza mitjançant un conveni entre l'Ajuntament de VNG, l'entitat Catalunya Voluntària i diferents empreses hoteleres de Vilanova i la Geltrú i de Sitges.

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, ha estat l'encarregada de donar la benvinguda al lliurament de diplomes a aquests joves, dotze dels quals han participat en el primer nivell del curs i dos més han finalitzat el segon nivell i per tant la seva estada a VNG i a la comarca. Ariadna Llorens ha destacat en la seva intervenció que "Vilanova i la Geltrú és una ciutat universitària i multidisciplinar, que juntament amb Sitges té una vinculació especial amb l'àmbit del turisme". La regidora responsable del CUM ha afegit que "aquests joves ja disposaven dels coneixements en el sector hoteler perquè tots ells havien cursat estudis universitaris a l'Insitut Superior de Negocis Turístics de Donetsk i, ara han pogut adquirir l'experiència fent pràctiques en el sector hoteler de la comarca".

Durant l'acte de lliurament de diplomes realitzat al Saló de Plens de l'Ajuntament també ha intervingut el director de l'EPSVG, Enric Trullols i l'alcadessa de VNG, Neus Lloveras qui ha destacat "la satisfacció per poder comptar amb aquests joves durant dos anys i sobretot per la col·laboració amb les empreses del sector que fan possible aquestes estades en pràctiques". Neus Lloveras també s'ha sumat a la petició realitzada per la regidora Llorens per tal que a partir d'ara aquests nois i noies "portin el nom de Vilanova i la Geltrú arreu del món".

L'acte ha finalitzat amb la interpretació d'una cançó ucraïnesa per part d'una de les participants d'aquest programa formatiu.