Cursos d'Educació al Campus Universitari de la Mediterrània


Accions formatives adreçades a mestres i professors amb l’objectiu de donar resposta a les creixents demandes sobre les dificultats emocionals, conductuals i cognitives que observen diàriament a l’aula.

Categoria: IMET

El CUM celebra enguany la seva quinzena edició. La programació 2011 ofereix un total de 33 activitats que combinen cursos i tallers amb una gran acollida en edicions anteriors i moltes novetats. Les activitats d’aquesta quinzena edició, la tercera sota la direcció de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET), es reparteixen en cinc grans àrees temàtiques:Societat, cultura i turisme; Societat de la informació; Ciència, tecnologia i medi ambient; Educació; i Economia i Empresa.

 

L’Àrea d’Educació presenta tot un seguit d’accions formatives adreçades a mestres i professors amb l’objectiu de donar resposta a les creixents demandes d’aquest col·lectiu sobre les dificultats emocionals, conductuals i cognitives que observen diàriament a l’aula. En aquest sentit, l’àrea presenta com a novetats els cursos sobre Les intel·ligències múltiples: implicacions i respostes educatives i Les potencialitats mentals i emocionals de l’educador per gestionar millor el grup- classe. A la vegada es continua apostant per tot un seguit de cursos al voltant de les competències socioemocionals dels docents i la psicopatologia infantil, així com també per la convivència i l’assetjament escolar.

 

OFERTA DE CURSOS DE L'ÀREA D'EDUCACIÓ

Estratègies de prevenció i intervenció davant la violència a l'aula

 Les potencialitats mentals i emocionals de l’educador per gestionar millor el grup- classe

Psicopatologia infantil per a mestres

Anàlisi i interpretació dels dibuixos infantils i juvenils (nivell 1)

Moodle per a docents: Creació i gestió de cursos

TDAH: detecció, diagnosi i tractament

Detecció d'alumnes conflictius i en situació de risc a partir de la interpretació dels dibuixos infantils i juvenils (nivell 2)

Les intel·ligències múltiples: implicacions i respostes educatives

Competències socioemocionals per a mestres. Gestió de les entrevistes amb pares

Bullying, cyberbullying i burn out

Els cursos del Campus Universitari de la Mediterrània són susceptibles de ser reconeguts pel Departament d'Ensenyament dins el Pla de Formació del Professorat.

Els mestres i professors de les escoles i instituts de Vilanova i la Geltrú gaudeixen del 10% de descompte en el preu de la matrícula dels cursos.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.campusmed.net