L'Escola Pia de Sitges contracta dues persones dels projectes TIMOL i MATÍ


Les dues noves incorporacions a la plantilla de l’Escola Pia, pertanyen als projectes que es desenvolupen a l’IMET, el Projecte TIMOL i el Projecte MATI. Aquests projectes promouen la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual (Projecte TIMOL) de persones amb algun problema de salut mental (Projecte MATI).

Categoria: IMET

Des del 14 de març dues persones d’aquests projectes formen part de la plantilla de l’Escola Pia de Sitges . Un dels llocs ocupats és per donar suport administratiu i l’altre d’ajudant de manteniment.

 

Prèviament, aquestes dues persones han passat per un procés de pràctiques que es va iniciar el dia 26 de gener i va finalitzar el dia 11 de març. Durant aquest període, dues tècniques dels Projectes Timol i Matí han donat el suport i assessorament necessari per tal de facilitar la incorporació al lloc de treball.

 

Una vegada finalitzades les pràctiques, l’empresa ha valorat de forma molt positiva el rendiment de les dues persones candidates i ha apostat per a la seva contractació.

 

Des del projecte TIMOL i des del projecte MATI volem llençar un missatge d’agraïment a l’Escola Pia, que no només ha cobert dos llocs de treball ,sinó que també, han contribuït considerablement a la millora de la qualitat de vida d’aquestes dues persones.