Cultura emprenedora


El passat 10 de novembre vàrem iniciar oficialment el projecte Cultura emprenedora. Enguany el projecte ha passat a comptar amb cinc escoles i més de vint aules, ja que a les tres escoles inicials Ginesta, Sant Jordi i Pasífae – que han augmentat el nombre d’aules participants –, s’hi han sumat l’Arjau i el Llebetx.

Categoria: Educació

Durant els mesos de novembre i desembre, els i les mestres de les diverses escoles estan assistint a classes de formació reconegudes pel Pla de Formació de Zona. En aquestes classes es treballen els valors i les competències pròpies del món de l’emprenedoria, sabent que són aspectes bàsics per a formar futurs adults compromesos amb la societat.

 

Des de l’àrea d’Educació de l’IMET, un cop finalitzada la formació i durant tot el curs 2010-2011 es farà el seguiment del projecte de cada aula, mitjançant un assessorament indivi-dualitzat.

 

Portada del primer llibre editat pel projecte i escrit per a l’especialista en formació i assessorament per a la creació d’empreses, Maria Batet.

 

Si bé és cert, durant l’any i en el marc del mateix projecte, l’IMET anirà proposant diverses activitats. Entre d’altres ja estan planificades, la trobada entre el món empresarial i el món escolar, presidida per l’alcalde, on assistiran professionals d’ambdós sectors i la fira de l’emprenedoria, on les diverses escoles sortiran al carrer per vendre alguns dels productes creats.