El director del SOC inaugura l’Aula Activa Vilanova


El Sr. Joan Josep Berbel, director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), juntament amb la Regidora d’Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú, Míriam Espinàs, van inaugurar el dia 27 de setembre l’Aula Activa de Vilanova.

Categoria: IMET

L’Aula Activa de Vilanova es troba situada al segon pis de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET), és un espai de recerca intensiva de feina, on, mitjançant les sinergies produïdes entre les persones participants de l’aula i quatre tècniques d’orientació, es potencia l’ús de les noves tecnologies per afavorir la inserció.

L’aula es va iniciar el 19 de juliol, va tancar durant el mes d’agost i s’ha obert de nou a principis de setembre. Fins ara ha hagut un total de 28 participants, dels quals 3 han aconseguit feina i quatre d’ells es troben en processos finals de selecció.

Les persones interessades en participar en aquesta iniciativa poden posar-se directament en contacte amb l’Aula Activa de Vilanova (al servei d’Orientació d’IMET) o dirigir-se a la seva Oficina de Treball.