no gastis en marqueting

“NO gastis en màrqueting” és el llibre de màrqueting imprescindible per maximitzar les teves decisions en màrqueting. Si ets un emprenedor o un empresari i vols que les teves accions de màrqueting siguin rendibles, aquest és el teu llibre. Amb tot el que penses a la teva empresa o projecte, amb tota la il·lusió que li poses, et mereixes un bon màrqueting, i aquesta guia t’ofereix el mètode que necessites per fer rendible el teu màrqueting.

El llibre inclou un complet repàs dels diferents aspectes del màrqueting de la teva empresa amb eines i exercicis que t’ajudaran a conquistar els teus mercats i vendre més. El llibre de màrqueting pensat per a empresaris inconformistes, els que sempre volen millorar. Vols gastar menys en màrqueting? Vols saber com fer màrqueting barat? Aquest és el teu llibre.

Títol: NO gastes en marketing
Autora: Virginia Borges
Editorial: Sinindice
ISBN: 978-8415924456
Preu: 16,95€

NO gastis en màrqueting
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà