regal Nadal

Queden menys de dos mesos per Nadal i molts consumidors ja estan pensant en els regals tradicionals d’aquestes dates. Estem en un món global i molts clients acaben comprant a través d’Internet, ja sigui a la Xina o a la botiga de la cantonada, encara que el temps d’enviament sigui elevat. Per això, és fonamental tenir una política d’enviaments i devolucions en la botiga en línia per anticipar les vendes nadalenques.

Potser no podem competir en preus amb grans empreses que operen a nivell mundial, amb les ofertes de gegants asiàtics del comerç electrònic, però si podem intentar complir amb dues de les premisses bàsiques: lliurar el producte a temps i ampliar el temps habitual de devolucions en cas de no quedar satisfets.

Així, el comprador té la garantia que si compra anticipadament pot retornar un producte en cas que no agradi al seu comprador, que no hi hagi arribat en bones condicions o no li serveixi per al que preteníem. El normal és que els regals s’entreguin per Nadal o per Reis, el que fa ideal ampliar el període de devolució a una data posterior a aquests dies.

D’altra banda, podem rebaixar el cost de l’enviament o incloure’l de forma gratuït a partir d’una determinada quantitat encara que això ampliï el temps d’enviament. Ens ajudarà a competir en preu si s’anticipen les compres, encara que perdrem efectivitat segons s’acosta el moment de les festes.

Per això és important establir un comptador de temps d’enviaments, que marqui al client que encara està a temps de comprar un producte i rebre’l a casa còmodament abans dels dies assenyalats, evitant haver de deambular d’una botiga a una altra buscant el regal desitjat. La botiga en línia ha d’explotar l’estrès que pateixen molts consumidors en aquestes dates.

En definitiva, es tracta d’oferir als clients la possibilitat d’anticipar les compres amb total seguretat. Per a aquells que estan pensant a adquirir ja els seus productes per no tenir problemes que arribin a temps, serà un punt a favor que els permetrà captar nous clients.

Font: Pymes y Autónomos
Imatge: MIKI Yoshihito

Enviaments i devolucions a la botiga en línia, claus per anticipar les compres de Nadal
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà