cursos de català

Setembre és el mes de buscar horaris en gimnasos o en tallers per practicar habilitats personals. El CPNL també aixeca el seu teló i treu a escena el ventall de cursos de català que oferiran els propers quatre mesos.

Aquesta tardor tenen algunes novetats. Us proposen cursos complementaris, més breus; equiparació de preus dels cursos semipresencials amb els presencials, que facilitaran l’accés a la formació des de casa, i 10 hores més del curs de nivell superior (C2), a 43 euros menys.

I, com sempre, us aconsellaran quina és la millor opció formativa segons les necessitats que teniu en el moment d’incorporar-vos a un curs. Per això, fan proves de nivell durant la primera quinzena de setembre.

Ni vivint vint vides arribaríem a saber-ho tot, a estar preparats per a tot, però aparcar definitivament la formació quan arribem a l’edat adulta no sembla una bona manera d’estar al dia. És bo, doncs, mantenir viva l’agudesa mental i perfeccionar les habilitats comunicatives, sobretot si es treballa de cara al públic. Cal vetllar per oferir un perfil professional competitiu i preparat per al món exigent en què vivim.

No us ho repenseu més. Ara és el moment d’informar-vos dels cursos de llengua catalana que el CPNL ofereix per a aquests propers mesos. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

I si voleu veure que contents que estan els alumnes que van assistir als seus cursos durant el quadrimestre anterior, feu una ullada a aquests vídeos. Tot el que diuen és veritat ;)

Ho tindran tot a punt a partir de l’1 de setembre!

Més informació:

Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú
CNL de l’Alt Penedès i el Garraf
Consorci per a la Normalització Lingüística
Rasa del Miquelet, 16
Tel. 93 811 57 73
vngcat@cpnl.cat

És hora de planificar l’hivern: propòsits de formació professional
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà